Tehničko crtanje s AutoCAD-om, udžbenik

85.00 kn

Broj stranica: 272 + DIGIDALNI MATERIJALI (web stranica)
Format: A4
Uvez: meki
Tisak: C/B
Sadržaj udžbenika
ISBN: 978-953-99309-1-0

Opis

Udžbenik (s CD-om  ili su digitalni materijali postavljeni na web stranicu) je oblikovan prema kurikulumu za nastavni predmet Tehničko crtanje, Tehničko crtanje i dokumentiranje, Tehničko dokumentiranje, Grafičke komunikacije u prometu i Tehničko crtanje i dokumentacija, kako za trogodišnje strukovne škole, tako i za četverogodišnje tehničke škole. Sadrži objašnjenja i primjere za stjecanje svih potrebnih znanja koja će učenicima omogućiti potpuno samostalnu izradu tehničkih crteža i dokumentacije pomoću pribora za crtanje i u računalnom programu AutoCAD .

Udžbenik je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja za uporabu u srednjim strukovnim školama i nalazi se u Katalogu udžbenika.

Cjelokupne digitalne materijale za nastavu tehničkog crtanja (prezentacije namijenjene lakšem i učinkovitijem izvođenju nastave) besplatno mogu preuzeti profesori koji rade po udžbeniku M. Lučić: Tehničko crtanje s AutoCAD-om.

Šifre u Katalogu MZO-a: 1024, 2254 – važeći Katalog 2014./2015., (3765 – najnoviji Katalog 2021./2022.)

Sve što vam treba za izradu tehničkih crteža u jednom udžbeniku: STANDARDI TEHNIČKOG CRTANJA + Crtanje u AutoCAD-u +  digitalni materijali.

Pogledajte sadržaj udžbenika.pdf

Pogledajte stranice udžbenika (izbor).pdf

Prelistajte odabrane stranice udžbenika.mp4

Izbor slajdova iz PowerPoint prezentacije (za nastavnike): 1 2 3 4 5 6 7 8 9