Zidni plakati (posteri) za nastavu tehničkog crtanja

179.00 

Cijena u kunama: 1350,00 kn

Plakati su izrađeni na najpogodnijem formatu za vizualnu komunikaciju u učionici (B1 1000 x 707 mm) i na kvalitetnom 250-gramskom plastificiranom papiru, s plastičnim letvicama koje omogućuju postavljanje na zid ili stalak.

Komplet se sastoji od 20 plakata i tako se naručuju.

Opis

Zidni plakati za nastavu predmeta Tehničko crtanje, Tehničko dokumentiranje, Tehničko crtanje i dokumentiranje i Grafičke komunikacije, kao pomoćno nastavno sredstvo, pridonijet će boljoj zornosti nastave kao i učinkovitijem svladavanju pravila i normi tehničkog crtanja. Zidni plakati sadrže materijale iz udžbenika Tehničko crtanje s AutoCAD-om autora Mate Lučića. Na njima je predočeno gradivo vezano za najvažnije teme ovoga predmeta. Ovi su zidni plakati, kao pomoćno nastavno sredstvo, odobreni za uporabu u nastavi Rješenjem Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Cijenjene kolegice i kolege, narudžbom zidnih plakata iz tehničkog crtanja, opremite svoje kabinete, sebi olakšajte rad, a svojim učenicima omogućite učinkovitije usvajanje nastavnih sadržaja.

Zidni plakati su odobreni od Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih za uporabu u srednjim strukovnim školama.  (LINK – popis pomoćnih nastavnih sredstava.xls, DESNI KLIK, Otvori vezu u novoj kartici) 

Prelistajte katalog zidnih plakata za tehničko crtanje *.mp4 (format)

Pogledjte jedan uzorak zidnih plakata za Tehničko crtanje (br. 7).*pdf.